Temni sladkor Muscovado


Temno rjava različica sladkorja muscovado z manjšimi kristali ter lepljivo, skoraj vlažno teksturo. Zaradi večjega deleža melase kot njegova svetlejša različica ima intenzivno karamelno aromo, ki lepo nadgradi predvsem čokoladne kolače in rjavčke.

Melasni sladkor


Najtemnejši rjavi sladkor vsebuje največji delež melase, po teksturi je precej lepljiv. Z dodakom melasnega sladkorja dobijo sladice edinstven značaj, saj ima izrazito močno karamelno aromo. Primeren je za bogate sadne in čokoladne kolače.

Rjavi sladkor Golden granulated


Zaradi velikih kristalov je najbolj hrustljav med nerafiniranimi sladkorji. Primeren je kot hrustkljav posip biskvitov, kolačkov, svežega jagodičja. Ker ima nevtralen okus, ga lahko uporabimo tudi za pripravo sladkih džemov in sladko-slanih čatnijev. V kilogramskem pakiranju.

Share by: