Predstavitev

Smo eden vodilnih proizvajalcev kakav instant proizvodov in desertnih prelivov v JV Evropi. Že več kot 60 let uspešno delujemo na področju proizvodnje in pakiranja prehrambnih izdelkov. V dolgih letih poslovanja smo se na tujih trgih, kamor izvozimo 80 % naših proizvodov, uveljavili kot zaželen in zanesljiv partner.

Znanje, tehnologija, kakovost

Svojim kupcem zagotavljamo varne izdelke najvišje kakovosti s procesi proizvodnje in poslovanjem po najvišjih mednarodno priznanih standardih. Zavedamo se, da lahko dolgoročni poslovni uspeh temelji le na družbeno odgovornem delovanju in trajnostni skrbi za razvoj.

Družbena odgovornost

Okolje, v katerem delujemo, je za nas pomembno. Družbeno odgovorno delovanje je zato ena pomembnejših vrednot, ki ji zvesto sledimo. Preberite več o tem.

Zgodovina

Poglejte si ključne mejnike v razvoju našega podjetja skozi 60-letno zgodovino. Preberite več o tem.

Naše vodilo je ... 

Kakovost


Kakovost izdelkov in storitev, ki jih proizvajamo in tržimo, je naša osrednja vrednota in glavno vodilo. Svojim kupcem zagotavljamo varne izdelke najvišje kakovosti s procesi proizvodnje in poslovanjem po najvišjih mednarodno priznanih standardih za zagotavljanje varnosti in kakovosti živil. V proizvodni ne uporabljamo gensko spremenjenih surovin. Kakovost poslovanja načrtujemo, izvajamo in preverjamo na vseh področjih. Skrbimo tudi za nenehno izboljševanje in nadgradnjo naših procesov poslovanja. Kakovost in varnost naših izdelkov vsako leto dokazujemo z uspešno opravljenimi certifikacijskimi presojami, ki nam omogočajo poslovanje na zahtevnih tujih trgih.


Prednosti našega uspeha ... 

Znanje in tehnologija


Osnova našega uspeha so dolgoletne izkušnje, znanje in sodobna tehnologija. Posebno pozornost posvečamo izbiri tehnologij, dobaviteljev in nabavi repromaterialov. Skrbno načrtujemo proces proizvodnje in distribucije naših izdelkov. Pri razvoju novih izdelkov smo proaktivni ter upoštevamo želje, potrebe kupcev in potrošnikov. Naše izdelke odlikuje sodoben in privlačen dizajn.  

Certifikati

Zagotovilo našim partnerjem, da je kakovost naših izdelkov in storitev vedno na prvem mestu, so vsako leto znova uspešno pridobljeni certifikati.

UTZ

Pridobili smo ga leta 2014, nanaša pa se na sistem trajnostne oskrbe kakavovih izdelkov.

IFS

Certifikat, ki zagotavlja dobre poizvodne in higienske prakse, s tem pa ustrezno varnost naših izdelkov.

SQMS

Certifikat, ki ga podeljuje korporacija McDonald's in izkazuje, da kot njihov dobavitelj prehranskih izdelkov dosegamo vse kriterije kakovosti.