Sun Nuts

Blagovna znamka Sun Nuts obsega bogat izbor suhega sadja in oreščkov. Iz njih lahko pripravite različne sladice in jedi, lahko pa so samo odličen in zdrav prigrizek med obroki. Izdelki so pakirani v kontrolirani atmosferi, kar zagotavlja, da se kakovost izdelkov ohrani dlje časa. Izbirate lahko med arašidi, mandlji, pistacijami, različnimi vrstami rozin in kokosovo moko.

 

Main conrainer

Kokos

Kokosovo moko pridobivajo iz trde, bele notranjosti v kokosu, ki jo zdrobijo v zelo fin prah. Ima blag vonj in okus po kokosu, zato je zelo primerna za pripravo različnih sladic, pa tudi napitkov.

Rozine

Izbirate lahko med zlatimi ali rjavimi rozinami. Primerne so kot prigrizek v trenutkih pomanjkanja energije ali pa jih uporabite pri peki raznovrstnega peciva.

Pistacija

Pistacija izvira iz jugozahodne Azije. Sun Nuts pistacije so pražene in soljene in so okusen prigrizek ob različnih priložnostih.

Mandeljni

So bogatega okusa in se pogosto jedo samostojno. Če jih predhodno namočite, postanejo mehkejši, lažje prebavljivi in bolj polnega okusa. Zmlete lahko uporabite kot osnovo za presne sladice in nadeve za peciva, nasekljane pa kot hrustljavi element različnih posipov.

Kikiriki

Imenujemo jih tudi arašidi ali zemeljski oreški. Sun nuts kikiriki so praženi in slani. Na družabnih dogodkih so skoraj nepogrešljivi.