BenQuick

Kakavovi proizvodi so združeni pod blagovno znamko BenQuick, ki vsebuje široko izbiro kakavovih instant proizvodov, vročih čokolad in žitno kavo. Izdelki so plod dolgoletnih izkušenj, ki jih odlikuje visoka kakovost. Edinstvena tehnologija aglomeriranja omogoča posebno strukturo granul, katerih največja prednost je takojšnja topnost v toplem in hladnem mleku in s tem hitra priprava okusnega kakavovega napitka.

 

 

Izdelke BenQuick odlikujejo 

Main conrainer

Hitra in enostavna priprava

Posebna struktura granul omogoča takojšnjo topnost in hitro pripravo.

Visoka vsebnost kakava

Različna vsebnost kakava zadovolji zahtevne okuse.

Strokoven kader

Dolgoletne izkušnje in nenehno izobraževanje ter usposabljanje zaposlenih na vseh ravneh.

BenQuick Cacao

Tradicionalen izdelek značilnega okusa in intenzivne rjave barve, vsebuje kar 25 % kakava. Je najbolj priljubljen kakav pri potrošnikih.

BenQuick Choco

Izdelek z 19 % kakava, obogaten z vitamini in kalcijem ima izrazit čokoladni okus. Popoln napitek za vse ljubitelje čokolade.

BenQuick s 30 % manj sladkorja

V slastnih okusih kakava BenQuick lahko uživate brez slabe vesti. Manj masten kakavov prah je na voljo s 30 % manj sladkorja v primerjavi z običajnimi izdelki za pripravo instant kakovovih napitkov. Mmmm, slasten okus prepoznate po belem pokrovčku v prepoznavni embalaži.

BenQuick Creamy Drink

Edinstven izdelek z blagim okusom karamele je primeren za ljubitelje specialnih okusov.

BenQuick žitna kava

Izdelek, nepogrešljiv pri tradicionalnem zajtrku. Ne vsebuje kofeina, ker je pripravljen iz ekstraktov žit, zato ga vi in vaši otroci lahko pijete kadarkoli.

BenQuick vroča čokolada

BenQuick vroča čokolada (temna ali bela čokolada) je nepogrešljiva v mrzlih zimskih dneh. Je tudi hiter posladek, osnova vsakega dobrega fonduja ali pa le okusen odmor na delovnem mestu. BenQuick instant vroča čokolada je na voljo kot hitro pripravljivi napitek, ki ga zmešamo z vodo.

BenQuick Selection

Predstavljamo vam BenQuick Selection v novi priročni embalaži. Od sedaj naprej so vsi izdelki BenQuick Selection proizvedeni iz trajnostno certificiranega kakava UTZ. Na voljo pa je tudi nov okus s čokolado. Izbirate lahko med kakavom s 36 % deležem kakava, kakavom s čokolado ali rjavim sladkorjem.

Medtem ko uživate svoj najljubši kakav

VSEBINE ZA NAJMLAJŠE


Za vaše najmlajše smo pripravili precej razvedrilnih in izobraževalnih vsebin, ki se bodo najbolj prilegle ob skodelici okusnega kakava. Zabavajte se ob ustvarjanju z igricami (pobarvanke, povezovanje številk, labirint) in poslušanju pesmic. Prenesite Benovo ozadje za vaš računalnik, stiskajte nalepke in kazalo za knjige ter še in še ...

Obiščite