BenQuick

Kakavovi proizvodi so združeni pod blagovno znamko BenQuick, ki vsebuje široko izbiro kakavovih instant proizvodov, vročih čokolad in žitno kavo. Izdelki so plod dolgoletnih izkušenj, ki jih odlikuje visoka kakovost. Edinstvena tehnologija aglomeriranja omogoča posebno strukturo granul, katerih največja prednost je takojšnja topnost v toplem in hladnem mleku in s tem hitra priprava okusnega kakavovega napitka.

 

 

Izdelke BenQuick odlikujejo 

Main conrainer

Hitra in enostavna priprava

Posebna struktura granul omogoča takojšnjo topnost in hitro pripravo.

Visoka vsebnost kakava

Različna vsebnost kakava zadovolji zahtevne okuse.

Strokoven kader

Dolgoletne izkušnje in nenehno izobraževanje ter usposabljanje zaposlenih na vseh ravneh.

BenQuick Cacao

Tradicionalen izdelek značilnega okusa in intenzivne rjave barve, vsebuje kar 25 % kakava. Je najbolj priljubljen kakav pri potrošnikih.

BenQuick Choco

Izdelek z 19 % kakava, obogaten z vitamini in kalcijem ima izrazit čokoladni okus. Popoln napitek za vse ljubitelje čokolade.

BenQuick s 30 % manj sladkorja

V slastnih okusih kakava BenQuick lahko uživate brez slabe vesti. Manj masten kakavov prah je na voljo s 30 % manj sladkorja v primerjavi z običajnimi izdelki za pripravo instant kakavovih napitkov. Slasten in tako zelo »mmm« okus lahko prepoznate po belem pokrovčku v prepoznavni embalaži.

BenQuick žitna kava

Izdelek, nepogrešljiv pri tradicionalnem zajtrku. Ne vsebuje kofeina, ker je pripravljen iz ekstraktov žit, zato ga vi in vaši otroci lahko pijete kadarkoli.

BenQuick vroča čokolada

Privoščite si posladek brez slabe vesti. Sedaj tudi v novi izvedbi, saj ima ekstra temna vroča čokolada 30 % manj sladkorja. BenQuick vroča čokolada (temna ali bela čokolada) je nepogrešljiva v mrzlih zimskih dneh. Je tudi hiter posladek, osnova vsakega dobrega fonduja ali pa le okusen odmor na delovnem mestu. BenQuick instant vroča čokolada je na voljo kot hitro pripravljivi napitek, ki ga zmešamo z vodo.

BenQuick Bela kava cikorija

BenQuick Belo kavo odlikuje rahlo sladek in nežen okus po praženem. V primerjavi z BenQuick Žitno kavo, naš novi izdelek BenQuick Bela kava vsebuje bistveno manj sladkorja, s čimer sledimo svetovnim prehranskim smernicam, ki stremijo k zniževanju vsebnosti sladkorja v prehranskih izdelkih.

BenQuick Mochaccino

Ko je na koncu jezika kava z mlekom, a stavite na nekaj še bolj kremnega, je BenQuick Mochaccino pravi odgovor, saj sta kavi dodana še visoko kakovostni kakav in slastna čokolada.

BenQuick Selection kakav s čokolado

Instant napitek iz kakava za izbrane trenutke. BenQuick Selection kakav se ponaša z dodatkom čokolade. Za vse, ki stavite na okus kakava, kot ga poznate. Proizveden iz trajnostno certificiranega kakava RA.

BenQuick Selection s 36 % kakava iz Gane

Instant napitek iz kakava za izbrane trenutke. BenQuick Selection kakav s kar 36 % deležem kakava iz Gane bo navdušil vse, ki stavite na izrazite okuse. Proizveden iz trajnostno certificiranega kakava RA.

Medtem ko uživate svoj najljubši kakav

VSEBINE ZA NAJMLAJŠE


Za vaše najmlajše smo pripravili precej razvedrilnih in izobraževalnih vsebin, ki se bodo najbolj prilegle ob skodelici okusnega kakava. Zabavajte se ob ustvarjanju z igricami (pobarvanke, povezovanje številk, labirint) in poslušanju pesmic. Prenesite Benovo ozadje za vaš računalnik, stiskajte nalepke in kazalo za knjige ter še in še ...

Obiščite