BenQuick


Kakav proizvodi so združeni pod blagovno znamko BenQuick, ki vsebuje široko paleto kakav instant proizvodov, vročih čokolad in žitno kavo. Izdelki so plod dolgoletnih izkušenj, ki jih odlikuje visoka kakovost. Ednistvena tehnologija aglomeriranja omogoča posebno strukturo granul, katerih največja prednost je takojšnja topnost v mleku in hitra priprava kakav napitka.

Sladki greh


Desertni prelivi so nepogrešljiv dodatek, ki spremeni vsako sladico v pašo za oči. Ustvarjeni so za najlepše trenutke in največje sladkosti. Nabor raznolikih okusov je kot nalašč ustvarjen za razvajanje. Sladki greh je na sladoledu, palačinkah in drugih sladicah preprosto nepogrešljiv. Z njim vsako sladico spremenite v pravo barvno in slastno doživetje.

Billington’s


Sladkorje Billington’s, ki izvirajo s tropskega otoka Mauritius, pridobivajo s kristalizacijo soka sladkornega trsa, brez kemijskega čiščenja ali beljenja. Ne vsebuje dodatnih barvil, saj jim posebno bogato rjavo barvo daje v sladkornem trsu prisotna melasa. Ta poskrbi tudi za strukturo kristalov in svojstven okus nerafiniranih rjavih sladkorjev Billington’s.

Sun Nuts


Blagovna znamka Sun Nuts obsega bogat izbor suhega sadja in oreščkov. Iz njih lahko pripravite različne sladice in jedi, lahko pa so samo odličen in zdrav prigrizek med obroki. Izdelki so pakirani v kontrolirani atmosferi, kar zagotavlja, da se kakovost izdelkov ohrani dlje časa. Izbirate lahko med arašidi, mandlji, pistacijami, različnimi vrstami rozin in kokosovo moko.