Za sladke trenutke v dnevu

V podjetju Mercator Emba, d. d., že 60 let uspešno proizvajamo različne prehrambene izdelke ter imamo dolgoletno tradicijo na področju kakav izdelkov, desertnih prelivov in sadnih pripravkov. Z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj ter izgradnjo visokotehnološkega proizvodnega obrata smo postali eden vodilnih konditorskih proizvajalcev v regiji ter se uveljavili kot pomemben dobavitelj tudi največjim svetovnim podjetjem.

Naše blagovne znamke

Kakavovi izdelki z visoko vsebnostjo kakava

BenQuick Selection

Predstavljamo vam BenQuick Selection v novi priročni embalaži. Od sedaj naprej so vsi izdelki BenQuick Selection proizvedeni iz trajnostno certificiranega kakava UTZ. Na voljo pa je tudi nov okus s čokolado.

Izbirate lahko med kakavom s 36 % deležem kakava, kakavom s čokolado ali rjavim sladkorjem.

Izdelke ustvarjamo v lokalnem okolju.

Kakovost na vsakem koraku

Prijatelj naših otrok

POZNATE MEDO BENA?


Za vaše najmlajše smo pripravili razvedrilne in izobraževalne vsebine, ki se bodo najbolj prilegle ob skodelici okusnega kakava. Zabavajte se ob pobarvankah, povezovanju številk, iskanju v labirintu ali drugih ustvarjalnih igrah. Ob poslušanju pesmic prenesite Benovo ozadje za računalnik, natisnite nalepko ali kazalo za knjige.

Obiščite

60 let Mercator Embe

Tržni vodja v kategoriji kakava

Najbolj priljubljeni izdelki pri protrošnikih so izdelki BenQuick, s katerimi v Sloveniji dosegamo rezultate tržnega vodje.

V družbi uglednih partnerjev

V poslovne odnose vstopamo odgovorno, tako s kupci kot dobavitelji. V nadaljnem sodelovanju smo korektni, sledimo pa načelu dobrih partnerskih odnosov.

Zagotavljanje kakovosti za najzahtevnejše potrošnike

Certifikati, ki jih redno pridobivamo, gredo v smer varovanja okolja, zdrave in varne prehrane, ter urejenega in preglednega poslovanja.

Delovanje v lokalnem okolju

V okolju, kjer poslujemo, pomagamo graditi uspešne športne, izobraževalne, kulturne in humanitarne zgodbe.