Obogatili smo BenQuick družino!

Predstavljamo NOV izdelek BenQuick Bela kava s cikorijo, ki sledi novim prehranskim trendom in željam potrošnikov.

BenQuick Bela kava je suha mešanica za pripravo okusnega napitka na osnovi cikorije, ki je odličen kavni nadomestek. Od tod tudi ime Bela kava, saj po barvi in okusu posnema nekatere senzorične lastnosti kave, vendar za razliko od le-te, naravno ne vsebuje kofeina in je tako primerna tudi za ljudi občutljive na kofein, za otroke, doječe matere in nosečnice.

Naše blagovne znamke

Kakavovi izdelki z visoko vsebnostjo kakava

BenQuick Selection

Predstavljamo vam BenQuick Selection v novi priročni embalaži. Od sedaj naprej so vsi izdelki BenQuick Selection proizvedeni iz trajnostno certificiranega kakava UTZ. Na voljo pa je tudi nov okus s čokolado.

Izbirate lahko med kakavom s 36 % deležem kakava, kakavom s čokolado ali rjavim sladkorjem.

Izdelke ustvarjamo v lokalnem okolju.

Kakovost na vsakem koraku

Prijatelj naših otrok

POZNATE MEDO BENA?


Za vaše najmlajše smo pripravili razvedrilne in izobraževalne vsebine, ki se bodo najbolj prilegle ob skodelici okusnega kakava. Zabavajte se ob pobarvankah, povezovanju številk, iskanju v labirintu ali drugih ustvarjalnih igrah. Ob poslušanju pesmic prenesite Benovo ozadje za računalnik, natisnite nalepko ali kazalo za knjige.

Obiščite

60 let Mercator Embe

Tržni vodja v kategoriji kakava

Najbolj priljubljeni izdelki pri protrošnikih so izdelki BenQuick, s katerimi v Sloveniji dosegamo rezultate tržnega vodje.

V družbi uglednih partnerjev

V poslovne odnose vstopamo odgovorno, tako s kupci kot dobavitelji. V nadaljnem sodelovanju smo korektni, sledimo pa načelu dobrih partnerskih odnosov.

Zagotavljanje kakovosti za najzahtevnejše potrošnike

Certifikati, ki jih redno pridobivamo, gredo v smer varovanja okolja, zdrave in varne prehrane, ter urejenega in preglednega poslovanja.

Delovanje v lokalnem okolju

V okolju, kjer poslujemo, pomagamo graditi uspešne športne, izobraževalne, kulturne in humanitarne zgodbe.